Vés al contingut

Presentació de la temporada de Passions 2018

PRESENTACIÓ DE LA TEMPORADA DE PASSIONS A MONTSERRAT

Les passions de Catalunya queden agermanades i unides en una sola en el moment de la seva presentació de temporada, que aquest any gràcies a l’amable col·laboració de la comunitat del monestir, es celebra a Montserrat.

Les representacions de la Passió col·lectivament any rere any sumen esforços, a la fi de visualitzar una activitat de cultura popular que històricament que va donar inici a la tradició del teatre català, que hom podrà veure i experimentar en tota la seva esplendor durant els mesos propers a la setmana santa.

Tothom qui vulgui experimentar les sensacions que es viuen en les diferents passions de Catalunya i veure els canvis treballats per la temporada 2018, podrà apropar-se a escoltar de la mà dels seus directors artístics les novetats que es realitzaran aquesta temporada, serà el primer tria i remena de passions on les persones que s’apropin podran escollir les que desitgin visitar la present temporada i assaborir els canvis que s’hi podran trobar.

L’acte es realitzarà el dia 24 de febrer a les 12.00 h en la Sala de la Façana del Monestir de Montserrat, l’acte consistirà en una explicació dels diferents canvis escènics que realitzaran cadascuna de les passions aquesta temporada 2018 i la intervenció del Molt Honorable Conseller de Cultura de la Generalitat de Catalunya Sr. Lluís Puig i Gordi.

0