Skip to content

Grepp Teatre

L’entitat Grepp Teatre va néixer l’any 1990 quan alguns dels membres del Patronat de la Passió es van engrescar a fer quelcom més de teatre a part de la Passió. Neix d’aquí la voluntat de portar a terme activitats teatrals que de forma amateur faran créixer l’interès teatral en el públic segarrenc.

Durant tot l’any Grepp Teatre desenvolupa diferents activitats i ha portat a terme al llarg del seu recorregut històric diferents obres teatrals en el si del Gran Teatre de la Passió i a més ha participat i dirigit diferents esdeveniments de la ciutat de Cervera. Han actuat en diferents espais culturals com el Museu Comarcal, la Paeria de Cervera, la Universitat i diferents carrers i places de la ciutat.

Cal remarcar que una de les fites més notables de Grepp teatre són les representacions anuals dels Pastorets Rosa de Betlem de Ramon Turull que es fan pels volts de Nadal i que són un dels espectacles més notables de la figura representativa teatral segarrenca que ha sabut copsar notablement el tarannà en clau humorística de tots els cerverins. Els Pastorets han anat creixent any rere any i fent més notable el seu espai escenogràfic compaginat perfectament amb la utilització dels tradicionals elements del teatre, com són els telons pintats dels Germans Salvador que el Gran Teatre de Cervera conserva com a part del seu patrimoni artístic.

Històricament, també ha proporcionat a la ciutat l’ennobliment de les seves festes més nostrades, com aconseguir fer de l’Aquelarre un referent a nivell teatral i artístic de qualitat afavorint l’aparició d’una bruixa més severa, més bella i més agressiva, la qual ja disposa d’una trama argumental pròpia dins el seguici del mascle cabró.

Grepp Teatre està obert a la participació de tothom que tingui ganes de fer teatre i passar-s’ho bé. Si tens ganes de fer pinya amb nosaltres, pots enviar-nos un missatge a través de:

0