Skip to content

La Passió de Cervera participa a Europassion

Diversos representants de La Passió de Cervera han participat aquest cap de setmana a Europassion, una trobada que reuneix diverses Passions de tot Europa i que ha tingut lloc a Esparraguera.

Concretament, aquesta edició d’Europassion ha acollit prop de 200 representants de diferents Passions de 14 països europeus amb l’objectiu “de compartir experiències i posar en valor aquestes expressions centenàries”. L’esdeveniment també ha servit de presentació de la temporada de passions a Catalunya, que després de dos anys molt marcats per la pandèmia, recupera una certa normalitat. Al llarg de les jornades d’aquesta edició d’Europassion, han assistit a la trobada el president de la Generalitat, Pere Aragonés; la consellera de Cultura; Natàlia Garriga; i la directora general de Cultura Popular i Associacionisme Cultural, Adelaida Moya; entre d’altres personalitats.

Cal recordar que, el Patronat de la Passió, ja està treballant intensament en aquesta nova edició, després de l’aturada arran de la pandèmia. Aquesta temporada 2022, les representacions de l’espectacle es realitzaran els dies 27 de març i 3, 9, 15, 24 i 30 d’abril. Les entrades ja estan disponibles en aquest enllaç.

0