Skip to content

La Passió de Cervera celebra el 8M destacant el paper de la dona en l’obra i en l’equip organitzatiu

La Passió de Cervera també s’uneix a la celebració del 8M destacant el paper femení tant de l’obra, però sobretot, el protagonisme que han anat agafant les dones en tots els vessants de direcció i organització.

D’aquesta manera, les dones no només representen un nodrit grup en l’elenc artístic, sinó que també tenen un paper fonamental en àrees com la direcció artística, la comunicació o en els diversos departaments tècnics i escenogràfics.

En aquest sentit, tant davant com darrera l’escenari, el protagonisme femení ha anat a l’alça en els darrers anys i, per aquesta raó, La Passió de Cervera vol posar en relleu el paper femení en el desenvolupament i en l’èxit d’aquesta representació.

A la vegada, el paper de la dona en la representació de l’obra està molt subratllat i adquireix un gran protagonisme en el text. La Passió de Cervera té uns papers femenins importantíssims en el conjunt de l’obra: Magdalena, Samaritana, Marta, Clàudia, Maria amb el seu clam de comiat al fill que va a morir…

D’altra banda,  els assajos tècnics i amb tot l’elenc per les funcions d’enguany es van iniciar el cap de setmana passat per anar preparant l’obra i incorporant-te diferents novetats. Les representacions d’enguany tindran lloc els dies 26 de març i 1, 7, 16, 22 i 29 d’abril i ja es poden adquirir les entrades a www.lapassiodecervera.com

La Passió de Cervera és una de les  representacions més multitudinàries i antigues de Catalunya, donat que la seva història es remunta a l’any 1477, convertint-se així en la Passió més antiga d’Europa.

La Passió compta en les seves representacions amb un nodrit nombre d’actors i actrius que donen vida als diferents personatges i que, en total, arriba a mobilitzar a més de 200 persones entre equip artístic i tècnic.

0