Vés al contingut

Es posen a la venda les entrades d’una nova edició de La Passió de Cervera amb grans descomptes

Fins el 8 de gener, les localitats es poden adquirir a meitat de preu: la general passa de 23 euros a 11’5 i l’infantil de 8 a 4 euros

Les representacions de 2024 començaran el 17 de març i es perllongaran fins el 20 d’abril en diverses sessions

La Passió de Cervera ja ha posat a la venda les entrades per les representacions d’aquest 2024 a través d’aquest web.

A més, fins el 8 de gener, s’ofereixen grans descomptes en una promoció especial amb les entrades a meitat de preu. Aquesta substancial rebaixa suposa que l’entrada de general de 23 euros, passi a costar només 11’5 euros. El mateix amb l’infantil (per a menors de 12 anys), que de 8 euros, passa a 4.

Enguany, el Patronat de la Passió també amplia la seva política de promocions i es poden adquirir diversos paquets turístics per aprofundir l’estada a Cervera. Els interessats poden adquirir un paquet que inclou una visita guiada per la ciutat i un dinar, a més evidentment de l’entrada. També hi ha una altra modalitat de cap de setmana que inclou dinar, sopar, una nit en un allotjament de la ciutat, esmorzar, visita a la Casa Duran i Sanpere, juntament amb l’espai expositiu de Marc Márquez i una visita guiada al centre de la ciutat i la Universitat de Cervera, a més de la pròpia entrada a La Passió.

Les representacions de 2024 començaran el 17 de març i també hi haurà funcions els dies 23 i 29 de març i 6, 13 i 20 d’abril de 2024.

La Passió compta en les seves representacions amb un nodrit nombre d’actors i actrius que donen vida als diferents personatges i que, en total, arriba a mobilitzar a més de 300 persones entre equip artístic i tècnic. Més de cinc-cents anys d’història converteixen a les representacions de la Passió de Cervera en la més antiga del món, situant documentalment el seu naixement l’any 1477. Davant la importància històrica i social, l’any 1969, les representacions de La Passió de Cervera es declaren d’interès públic.

0