Skip to content

El Bisbe de Solsona assisteix a La Passió

Després de l’èxit i la bona acollida en la sessió d’estrena de la temporada, La Passió de Cervera segueix cada cap de setmana amb noves funcions.

En la representació que tindrà lloc aquest dissabte, 1 d’abril, a la tarda, ha confirmat la seva assistència el Bisbe de Solsona, Mons. Francesc Conesa i Ferrer. També presenciaran aquesta sessió altres autoritats com la directora general de Cultura Popular i Associacionisme Cultural, Adelaida Moya; i el director dels Serveis Territorials de Cultura a Lleida, Albert Turull i Rubinat.

La Passió compta en les seves representacions amb un nodrit nombre d’actors i actrius que donen vida als diferents personatges i que, en total, arriba a mobilitzar a més de 300 persones entre equip artístic i tècnic.  Més de cinc-cents anys d’història converteixen a les representacions de la Passió de Cervera en la més antiga del món, situant documentalment el seu naixement l’any 1477.

Davant la importància històrica i social, l’any 1969, les representacions de La Passió de Cervera es declararen d’interès públic. L’èxit ha estat constant de llavors ençà i l’escenificació ha sofert innombrables millores. Tot això, i la col·laboració de 250 persones a l’escenari, configuren un espectacle àgil i modern, oferint una visió espectacular i realista de les tradicionals representacions de La Passió de Cervera.

0