Vés al contingut

Comença la venda anticipada d’entrades per a La Passió de Cervera amb importants descomptes

· Fins el 8 de gener, es poden adquirir a meitat de preu des d’aquest web per només 11’5 euros els adults i 4 euros els menors de 12 anys

· Les representacions de 2023 tindran lloc els dies 26 de març i 1, 7, 16, 22 i 29 d’abril

Ja estan disponibles les entrades anticipades per les representacions de La Passió de Cervera del 2023.

Totes aquelles persones que adquireixin les entrades abans del 8 de gener, gaudiran d’un important descompte: entrades a meitat de preu. Amb aquesta bonificació del 50%, les entrades d’adults tenen un preu rebaixat de 11’5 euros i les dels menors de 12 anys són a 4 euros.

Les funcions de La Passió de Cervera del proper any tindran lloc el 26 de març i 1, 7, 16, 22 i 29 d’abril.

La Passió de Cervera és una de les representacions més multitudinàries i antigues de Catalunya, donat que la seva història es remunta a l’any 1477, convertint-se així en la Passió més antiga d’Europa.

La Passió compta en les seves representacions amb un nodrit nombre d’actors i actrius que donen vida als diferents personatges i que, en total, arriba a mobilitzar a més de 300 persones entre equip artístic i tècnic.

La Passió de Cervera, un referent a nivell europeu

Més de cinc-cents anys d’història converteixen a les representacions de la Passió de Cervera en la més antiga del món, situant documentalment el seu naixement l’any 1477.

Davant la importància històrica i social, l’any 1969, les representacions de La Passió de Cervera es declararen d’interès públic.

L’èxit ha estat constant de llavors ençà i, malgrat que el text continua essent el mateix, l’escenificació ha sofert innombrables millores i la direcció artística s’ha professionalitzat.

Tot això, i la col·laboració de 250 persones a l’escenari, configuren un espectacle àgil i modern, oferint una visió espectacular i realista de les tradicionals representacions de La Passió de Cervera.

0