Vés al contingut

Cervera ho té tot a punt per a una nova edició de la Passió

· Aquest passat cap de setmana s’ha fet l’assaig general de cara a l’estrena d’aquest diumenge, 17 de març

· Entre les novetats d’enguany destaca l’ampliació de la direcció artística, la renovació de les escenes del tercer acte per guanyar més ritme i la millora i modernització la il·luminació

La Passió de Cervera ho té tot a punt per l’estrena d’una nova temporada que s’iniciarà el proper 17 de març de 2024. Aquest passat cap de setmana, ja s’ha realitzat l’assaig general per a tenir-ho tot llest de cara a l’inici d’aquesta temporada que compta amb diverses novetats. 

Com cada any, l’equip de La Passió treballa intensament per implementar millores i enguany s’ha centrat en seguir guanyant dinamisme i espectacularitat, en una obra clàssica de tanta magnitud i rellevància històrica.

Per aquesta raó, aquest 2024 s’amplia la direcció artística amb 5 membres: s’incorpora Tate Bonjoch, Jaume Mercadé i Jaume Rossich, que s’afegeixen a Gemma Palà i Mariona Dalmases. D’aquesta manera, els diversos directors es repartiran funcions en l’apartat artístic i tècnic, poder poder detallar més les escenes en tots els àmbits escènics. 

Un altre dels punts claus d’aquesta edició és l’aposta de renovar i millorar una gran quantitat de material tècnic, sobretot pel que respecta a la il·luminació. 

També s’incorporaran nous personatges i s’està treballant el la dinamització de la tercera part de l’obra. En aquest sentit, des de fa dos anys, la direcció de La Passió s’ha esforçat en donar més dinamisme a la representació i ja s’han fet renovacions i millores importants a la primera i segona part. Ara, ja es treballa en la tercera i última per deixar tota la funció enllestida i modernitzada. 

Les entrades anticipades ja estan disponibles

Ja estan disponibles les entrades anticipades per les representacions de La Passió de Cervera del 2024 i es poden adquirir a través del web oficial (www.lapassiodecervera.com). Les representacions de 2024 començaran el 17 de març i també hi haurà funcions els dies 23 i 29 de març i 6, 13 i 20 d’abril de 2024.

Autoria foto: Marc Llorens (La Passió de Cervera)

0